Kontakt

Larsen Media

Industrivägen 4

449 44 Nol

bo.larsen@campiore.se

Kontakt Bo Larsen

Bo Larsen startade Larsen Media 1997 med att lansera Lilla Telefonboken som var en liten telefonkatalog i fickformat. 

Kontakt Bo Larsen

Larsen Media är en digital kommunikationsbyrå med de flesta kompetenser ett företag behöver för att lyckas digitalt. Vi är ert team som går all-in för att hjälpa er lyfta, och vi är sammansvetsade som ett inhouse-team så att du slipper hålla ihop flera olika byråer och utspridda konsulter. På detta vis kan du lättare fokusera på det som är viktigt – era kunders upplevelse av ert varumärke och deras köpresa.

Att inleda ett samarbete med oss på Larsen Media ska vara enkelt. Därför börjar vi med att titta på vad ni behöver hjälp med just nu, om det så bara rör sig om något mindre, och passar samtidigt på att lära känna varandra så du kan uppleva hur det är att jobba med oss. Vi tror att du, liksom våra andra kunder, kommer uppleva att arbetet blir så mycket enklare och roligare med ditt team på KAN.

De tjänster som vi erbjuder är: Webbproduktion och e-handel i WordPress och WooCommerce, digital marknadsföring i form av SEO, SEM och SMM, analys och konverteringsoptimering samt grafisk produktion. Vårt kontor ligger i Ale men vi har uppdragsgivare över hela landet. Det är ju det som är så fantastiskt med den digitala världen!

Mediabyrå, reklambyrå, PR byrå, SEO byrå och social mediebyrå. Kärt barn har många namn sägs det ju. Men hur skiljer sig dessa från varandra och hur ska du tänka som kund när du väljer en extern partner som ska boosta er marknadsföring? Fortsätt läs så hoppas jag att vi kan ge dig svaret!

Utveckligen inom marknadsföring de senaste åren är att det tillkommit allt fler specialister inom digital marknadsföring. Hur kommer detta sig?
Jo! Att marknadsföra sig och sälja digitalt blir allt mer komplext jul fler som blir duktiga att utveckla strategier för att lyckas. Dessutom har ribban för att nå ut med budskap blivit allt högre då fler budskap och företag trängs om utrymmet. Resultatet har blivit ökade priser och större utmaningar att nå ut. Försäljningen via digitala kanaler har också under denna tiden blivit allt mer komplex. Det räcker inte att bara jobba med organiskt innehåll och sponsra inlägg för att driva affärsnytta. Det är en större och mer komplex apparat.

Allt detta har gjort att de traditionella reklambyråerna har fått konkurrens i form att specialist byråer som SEO byråer som jobbar för ökad synlighet via sökmotorer. Samt social mediebyråer som har expertiskunskap hur företag/organisationer mfl. lyckas med sin marknadsföring och försäljning via sociala medier. Då framtidens digitala landskap fortsätter utvecklas och bli allt mer komplex, kommer det krävas mer nischade byråer med riktigt vass kunskap för att förstå olika delar av det digitala ekosystemet.

Larsen Media

Mediabyrå i Ale Larsen Media kontakt

https://larsenmedia.se/Bo Larsen Kontakt Bo Larsen Kontakt Bo Larsen Kontakt Bo Larsen

Götaälvdalen.se

© 2022 All Rights Reserved.